Projekt sufinanciran iz Europskih fondova

euzajednodofondova.jpg opkk_boja_bezpozadine_manji-1534500309.png     esilogotip_boja_manji-1534500336.png


                               Projekt je sufinancirala Europska unija iz

                                 Europskog fonda za regionalni razvoj.

                                                      

www.strukturnifondovi.hr

Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.


            "Prilagodba i komercijalizacija Hatch! rješenja

                         uz inoviranje poslovnih procesa"Uz potporu EU bespovratnih sredstava u visini od 2.683.009,61 HRK tvrtka Login d.o.o. u rujnu 2018. godine započinje provedbu projekta prilagodbe inovativnog rješenja Hatch!, što će uz inovaciju procesa implementacije, isporuke i prodaje značajno doprinijeti pozitivnoj poslovnoj transformaciji cijele organizacije.


Tvrtka Login d.o.o. je koncem 2017. godine na natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za dodjelu bespovratnih sredstava, u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. uspješno prijavila projektni prijedlog pod nazivom „Prilagodba i komercijalizacija Hatch! rješenja uz inoviranje poslovnih procesa“.

Pozitivno ocijenjenim projektom Login će uz potporu bespovratnih sredstava i angažmanom vlastitih resursa provesti prilagodbu inovativnog rješenja Hatch! zahtjevima dinamičnog tržišta te istovremeno inovirati vlastite procese implementacije isporuke i prodaje.


Hatch! je digitalna platforma nagrađivanja kupaca namijenjena poslovnim

korisnicima iz područja Retail-a i FMCG-a www.hatch.hr


Platforma je bazirana na mobilnom marketingu te uključuje mobilnu aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje, a namijenjena je krajnjim korisnicima (B2C). Poslovnim korisnicima Hatch! nudi back office aplikaciju za upravljanje maloprodajnim lancem, kreiranje komunikacije u obliku objava, notifikacija te digitalnih kupona kao i detaljnu analizu korisničkih navika kroz kupovine na online i offline prodajnim mjestima. Trenutno Hatch! djeluje na više od 100 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Kako bi rješenje ostvarilo svoj puni komercijalni potencijal projektom su predviđene aktivnosti koje će se provesti u periodu od 01.09.2018. do 01.03.2021., a odnosit će se na:

-          prilagodbu inovativnog rješenja Hatch! sukladno zahtjevima tržišta kroz redizajn ergonomije korisničkog sučelja i prilagodbu GDPR regulativi

-          prilagodbu procesa isporuke, implementacije i prodaje te tehničke podrške i brige o korisnicima

Aktivnosti unutar projekta provodit će se korištenjem vanjskih usluga i angažmanom vlastitih kadrovskih resursa, primjenom bogatog znanja i iskustva u razvoju i komercijalizaciji proizvoda i usluga.


Ukupna vrijednost Projekta iznosi 6.475.265,95 HRK, od čega 2.683.009,61 HRK čine bespovratna sredstva EU. 


Dugoročni cilj i svrha projekta je transformacija poslovanja tvrtke s ciljem povećanja broja globalnih konkurentnih projekata što će rezultirati novim zapošljavanjem i održivim razvojem. Kratkoročni cilj je ostvarenje održivog rasta kroz prilagođenu inovaciju rješenja Hatch! koje bi se po provedbi projekta moglo plasirati na inozemno tržište uz mogućnost masovne komercijalizacije.Sadržaj publikacije / emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Login d.o.o.

Kontakt osoba za više informacija:

Nerea Pulić, mag.oec., Izvršna direktorica

login@login.hrlogologinforweb.jpg

+385 (0)51 581 100