VIRGA Pekara

virgapekara_web.jpg


Zaključili ste da je vrijeme digitalizirati procese u proizvodnji i prodaji Vaših pekarskih proizvoda i slastica?


VIRGA Pekara je vrlo vjerojatno proizvod kojeg tražite.


Riječ je o integralnom programskom rješenju u Cloud-u kojim ćete obuhvatiti sve Vaše odjele i procese tipične za pekare i pekarnice.


Po čemu je aplikacija VIRGA Pekara posebna?


  • Specijalno je kreiran za pekare i distribuciju gotovih i polugotovih pekarskih i slastičarskih proizvoda.

  • Smanjuje potrebu integracije s dodatnim aplikacijama jer pokriva sve potrebne procese

  • Pomaže Vam u upravljanju nabavom i zalihama sirovina te automatski kreira proizvodne naloge u skladu s potražnjom veleprodajnih kupaca i vlastite maloprodajne mreže.

  • Sirovine koje ste uvrstili u recepturu Vaših brojnih vrsta kruha, peciva i slastica automatski će se razdužiti sa zalihe po prijavi gotovosti proizvoda ili po potvrdi zaprimljenih količina kod veleprodajnog kupca ili u Vašem maloprodajnom lancu.  

  • Aplikacija VIRGA Pekara smještena je na VIRGA Cloud-u čime smo Vama, poslovnim korisnicima, pružili brojne pogodnosti, među kojima su sigurno one najznačajnije smanjenje inicijalnih financijskih ulaganja i operativne brige oko održavanja opreme i sigurnosti podataka.

Vaše sposobnosti i vrijeme posvetite onome što znate najbolje.


    supermarket-brano_small-1539165258.jpg
  • VIRGA Pekara izrađena je na način da korisniku ubrzava operativni rad kako bi u kraćem vremenu mogao rješiti veći broj zadataka. To je naročito važno u proizvodnji, skladišnom poslovanju, komercijalnom odjelu i u maloprodajnom lancu.

  • Za Upravu i voditelje odjela prednost je vidljiva u kontroli maloprodaje sa bilo koje lokacije korištenjem izvještajnih mobilnih aplikacija ali i radi automatizacije prihvata svih poslovnih podataka u računovodstvene podsustave u realnom vremenu.


Način korištenja VIRGA Pekara


Licence VIRGA Pekara sa svim komplementarnim paketima možete koristiti kroz model jednokratne prodaje licenci uz ugovaranje usluge održavanja i podrške ili primjenom modela zakupa licenci na VIRGA Cloud-u kao najčešćim oblikom korištenja proizvoda VIRGA obitelji. 

Jednokratna investicija i mjesečni paušal korištenja VIRGA Pekara ovisi o odabiru komplementarnih VIRGA modula te broju licenci tj. operatera koji u sustavu rade.

ERP VIRGA - LogIN Cloud usluga nudi Vam najbolji omjer cijene i usluge pružajući kompletan IT support:  najnovije verzije VIRGA licenci, hosting infrastrukture, kompletnu administraciju i sigurnost podataka, održavanje licenci prema zakonskim odredbama, redovito proširenje funkcionalnosti, te stručni odjel podrške.

Kao tvrtka s dugogodišnjim iskustvom i pozitivnim reakcijama naših korisnika jamčimo Vam dugoročnost i stabilnost poslovnih aplikacija i profesionalnu uslugu. Saznajte više!


Zatražite Vašu informativnu ponudu i demo VIRGA Pekara kontaktbutton-1514978745.png
virgapekara_3.png